Besök museet med lärare på egen hand

Vill ni besöka museet utan att gå en visning? Här kan ni tillsammans utforska våra utställningar och familjespår. Använd gärna museets studiehandledningar inför ert besök.

Föranmäl ert besök

För att undvika trängsel på museet ber vi er att föranmäla ert besök när ni vill besöka museet på egen hand. Grupper som inte har föranmält sitt besök kan behöva vänta då företräde ges för förbokade grupper.

Ni föranmäler ert besök via formuläret på hemsidan, som du når via knappen. Museets bokningskoordinator återkommer sedan till er med besked om den utställning och tid ni vill se finns tillgänglig.

Klicka här för att föranmäla ert besök

Antal elever

Vi rekommenderar tio elever per medföljande vuxen. Maximalt 60 elever per skola och dag kan besöka Nordiska museet.

Entrépris

Fri entré gäller lärarledda grupper från förskola, grundskola, gymnasium, grundläggande/gymnasial vuxenutbildning motsvarande komvux inklusive SFI och folkhögskolornas allmänna kurs har fri entré.

Fri entré gäller ej högskola, universitet, folkhögskolornas övriga kurser eller vid evenemang och på dagar med förhöjd entré.