Anton Sandqvist om Heavy-Duty Sewing

Möt författarna till titlar som hänger ihop med museets kärnområden och lyssna till spännande berättelser om varför de valt att skriva en bok om ett visst ämne.

Anton Sandqvist grundade tillsammans med sin bror Daniel och sin vän Sebastien väskföretaget Sandqvist som idag återfinns i över 30 länder runtom i världen.

I sin bok Heavy-duty sewing guidar Anton Sandqvist hemmasömmare och nybörjare till med nål och tråd, en symaskin och kraftiga tyger göra egna praktiska, slitstarka bruksföremål som ryggsäckar, väskor och verktygsfodral. Boken riktar sig till alla som tycker att det verkar kul att sy och kanske har någon idé för ett projekt, men aldrig ens använt en symaskin förut.

Den 22 november finns Anton och hans symaskin på plats för en bokpresentation och att visa alla sömnadsintresserade hur man syr en necessär som ett proffs.

Entré

Vanlig entré till museet

Ett samarbete mellan Nordiska museet och Natur och kultur.

Var:
Nordiska museet