Barnvagnsvisning: Advent — i väntan på julen

Nu är det snart dags att ta fram adventsstjärnan, julkalendern och den elektriska ljusstaken till fönstret. Har du köpt ingredienserna till kristyren så du kan dekorera pepparkakorna? Det är mycket som ska hinnas med innan jul. När började man egentligen med dessa traditioner?

Välkommen på en visning i utställningen Traditioner, som är särskilt anpassad för dig som har en bebis med dig. Ta gärna med dig en bärsele eller babybjörn så blir det lättare för gruppen att ta sig fram.

Visningen pågår i ca 30 minuter och ingår i ordinarie entréavgift. Samling i utställningen på plan 3.

Entré för besökare med barnvagn finns till höger om huvudentrén, du kommer då in på plan 1.
Toaletter, skötbord och garderober finnns på plan 1.
Barnvagnsparkering (obevakad) och matsäcksbord och microvågsugn finns utanför Lekstugan i Stora hallen (plan 2).

Var:
Nordiska museet