Barnvagnsvisning: Livet i 1700-talets Sverige

Adel, präster, borgar och bönder. Sverige var ett samhälle med stora klasskillnader. Möt bondefamiljen i Hannässtugan och bryggare Hartman och hans familj på Högbergsgatan på Söder i Stockholm. Vem var Anna Johanna Grill på Svindersvik, och vem bodde på Tyresö slott vid den här tiden?

Välkommen på en visning i utställningen Hem och bostad som är särskilt anpassad för dig som vuxen som har en bebis med dig. Ta gärna med dig en bärsele eller babybjörn så blir det lättare för oss som grupp att ta sig fram.

Visningen pågår i 30 minuter och ingår i ordinarie entréavgift. Vi möts framför Hannestugan i utställningen Hem och bostad på plan 4.

Foto: Peter Segemark/ Nordiska museet.

Entré för besökare med barnvagn finns till höger om huvudentrén, du kommer då in på plan 1.
Toaletter, skötbord och garderober finnns på plan 1.
Barnvagnsparkering (obevakad) och matsäcksbord och microvågsugn finns utanför Lekstugan i Stora hallen (plan 2).

Var:
Nordiska museet