Gammaldags julmarknad på Härkeberga kaplansgård

Välkommen på gammaldags julmarknad på Härkeberga kaplansgård söndagen den 24 november!

Den årliga julmarknaden arrangeras av den lokala hembygdsföreningen Härkeberga gille. På marknaden finner du bland annat hemslöjd, textilier, keramik, granbockar, julkransar,  tomtar & troll, smycken, konfekt, marmelad & sylt, honung, ostar och delikatesser till försäljning. Kaffe, glögg och varmkorv serveras under dagen. Fritt inträde.

Om Härkeberga
I västra Upplands vackra och uråldriga kulturlandskap ligger Härkeberga kyrkby med orörda skatter såsom den medeltida kyrkan, där Albertus Pictor målade interiören på 1400-talets slut, och kaplansgården, en unik kulturmiljö som visar hur livet kunde te sig i en prästgård på landet.

Läs mer om Hä​rkeberga

Var: