Konsert: Parkturnén Blomstertid på Julita gård

Parkturnén Blomstertid ger en konsert i parken på Julita gård den 8 juli med rap- och pop-geniet Daniel Adams-Ray, melodifestivalvinnaren Cornelia Jakobs och hiphopdrottningen Cleo. Julita Wärdshus är samarrangör och står för matupplevelsen i parken denna kväll på temat svensk barbeque med nordiska råvaror. Biljetter via Tickster.

Melodifestivalvinnaren Cornelia Jakobs, rap-och popgeniet Daniel Adams-Ray och albumaktuella hiphop-drottningen Cleo gör gemensam sak och åker på Parkturnén Blomstertid, en hyllning till sommaren och folkparksturnéer i semestertider.  Den 8 juli kommer de till Julita gård för en minnesvärd musikkväll när sommaren står i full blom.

Arrangör: Jubel, besök arrangörens webbplats för mer information.

Biljettsläpp 13 maj kl. 10.00.

Köp biljetter via Tickster

Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook. 2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” och när 10-talet summerades stod det klart att ”Gubben i lådan” var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet. 2020 återvände han och i juni 2021 släppte han sitt tredje soloalbum – ”Döda hjärtan kan slå igen”. Under vintern har han synts i tv-programmet Så mycket bättre, där hans tolkningar hyllats av såväl deltagare som lyssnare.

Cornelia Jakobs

Cornelia Jakobs har efter sin entré i Melodifestivalen med låten “Hold Me Closer” tagit hela Sverige med storm. Cornelia är konstnärssjälen som släppt sin musik independent sedan 2018 – låtar som hon själv kallar för “dynamisk känslo-svallande live-musik”. Nu tar hon nästa steg. Med flera släpp inplanerade under året och med en drömsk stämma som har förmåga att flytta berg såväl som smälta hjärtan finns det inget annat att säga än att framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs bara har börjat.

Cornelia debuterade 2018 med “Late Night Stories” och har blivit lovordad med orden “fulländad pop om ögonblickets mäktighet” samt stått för musik till HBO-serien ”Björnstad” med låten ”Weight of the World”.

Cleo

Nathalie Missaoui, eller Cleo, har med hennes självklara auktoritet och kraft varit en vital del av den moderna svenska hiphopen. Som artist har hon flertalet singlar och EP:s bakom sig men har framförallt hyllats som den fantastiska liveartist hon är. Utöver musik under eget namn har hon sedan länge varit en viktig del av kollektivet Random Bastards. Under april har hon släppt singlarna "Torneträsket" och "Tjejerna tjejerna tjejerna", de första som soloartist sedan 2018. Den 3 juni väntas hennes debutalbum "Missaoui".

Julita Wärdshus

Under sommarmånaderna drivs Julita Wärdshus invid Julita gård av flerfaldigt belönade kocken Tommy Myllymäki. Julita Wärdshus hyllas i bland annat White Guide. Maten som serveras i anslutning till Parkturnén Blomstertid kommer att presenteras närmare inpå. Det kommer också att finnas möjlighet att boka bord på värdshuset för en ännu mer exklusiv matupplevelse. Bordsbokningen öppnar senare, besök julitawardshus.se för mer information.

Var:
Julita gård