KP-kalas – Kamratposten 125 år

Hela dagen Kamratposten fyller år och alla är välkomna till en kalasdag fylld med upplevelser från KP:s värld.

Ställ dina frågor till Fox i Kropp och knopp live, skapa dina egna serier och delta i en serietecknarworkshop med skaparna bakom KP-serierna Lisa Sylt och Bleckmossen.

• Kl 10:00 Nordiska museet öppnar och kalaset kör igång!
  • Kl 11:00 KP-Lukas håller tal + info om dagen
  • Kl 11:30 Kropp och knopp Live med Fox Foxhage. Föräldrafritt!
  • Kl 12:30 Workshop med skaparen av Katten Nils
  • Kl 13:30 Kropp och knopp Live med Fox Foxhage. Föräldrafritt!
  • Kl 14:30 KP-Lukas presenterar Öppen scen
  • Kl 15:30 Minikurs med skaparna av Bleckmossen

Hela dagen kan du också pyssla med Muntra Barn, gå på tipspromenad om KP:s historia, bli en Tidsdeckare, tillverka egna pins av KP-tidningar, träffa maskotarna K och P och förstås hänga med kompisar och läsa en massa KP-tidningar.

Vill du medverka i KP:s Öppna scen? På scenen finns mikrofon, högtalare och möjlighet att spela upp musik från Spotify eller en ljudfil som du skickar till KP i förväg. Anmäl dig här

Entré

Ingår i entrén till museet (fri entré för barn och ungdomar till och med 18 år, 50 kr/vuxen)

Under hela maj kan du läsa Kamratposten på museet.

Var:
Nordiska museet