Luciakonsert på Nordiska museet med Adolf Fredriks musikklasser (SLUTSÅLT)

Nordiska museet bjuder in till en storslagen luciakonsert utöver det vanliga! En vacker och stämningsfull luciaupplevelse i norrskenets ljus.

Årets konserttema tar med publiken till ett vintrigt Arktis. I museets stora hall under norrskenets ljus framförs välkända luciasånger och musik från de arktiska länderna. 120 körsångare och en stråkensemble från Adolf Fredriks musikklasser uppträder tillsammans med pianist Björn Eriksson, under ledning av Helena Ströberg.

Kom i stämning och inled kvällen med julfika eller ett glas bubbel i Nordiska museets restaurang! Även smörrebröd, varma och kalla drycker kommer att finnas till försäljning och kan avnjutas fram till 18.45.

Boka din biljett till fredagen 13/12 eller lördagen 14/12. Konserten hålls 19.00–20.00 båda dagarna. Museets stora hall håller öppet exklusivt för evenemanget.

BILJETTERNA ÄR SLUTSÅLDA.

Viktig information:

• Insläpp 17:30 för gäster med konsertbiljett som vill besöka restaurangen. (Obs! Mat och dryck ingår inte i biljettpriset.)
  • Insläpp 18:30 för alla gäster med konsertbiljett.
  • Ingång via huvudentrén och museets tillgänglighetsentré.
  • Mat och dryck får inte tas med under konserten.
  • Allsånger ingår i konserten. Allsångsbladen delas ut i entrén.

Rullstols- & ledsagarbiljetter:

Rullstolsbiljetter bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje på telefonnummer 077–670 77 77, eller genom valfritt Ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på samma biljett.

GDPR & fotografering:

Julens evenemang dokumenteras i syfte att informera om verksamheten. Besökare kan förekomma i foto och film.

Var:
Nordiska museet
När:
Upprepas per dag 2 gånger.
fredag 13 december 2019 - 19:0020:00
lördag 14 december 2019 - 19:0020:00