Sticka med handledare

Välkommen till ett stickcafé för dig som aldrig stickat förut, som vill komma igång med stickning igen eller vill pröva stickning för att må bättre. Sticka, virka, laga, inspireras och få hjälp om du behöver! Temat för dagen är mönsterstickning med två färger. Du får lära dig hur man binder garnet för att inte få långa "flotteringar".

Vi håller till i Lilla matsalen i Nordiska museets restaurang. Mat, dryck och fika finns till försäljning och en platsreservation ingår i din förköpta biljett. Stickor, virknålar, nålar och garn finns att låna.

Handledare är Moa Sundström, stickutbildad vid Handarbetets Vänner och Sätergläntan som bland annat hållit stickkurser som rehabilitering i Bröstcancerföreningens regi.

Var: Reserverade platser i Lilla Matsalen (max 10 deltagare). Bord och sittplatser är placerade med omtänksamt avstånd, sitt med avstånd eller ihop med ditt sällskap.

Biljetter: Endast förköp, inget efterinsläpp. Din biljett inkluderar entré till museet och en platsreservation i Lilla Matsalen kl. 14.00–17.00. Museet är  kvällsöppet till 20.00.

*Biljettyper: vuxen, pensionär, student, vänföreningskort (mot uppvisande)

 

Köp biljett

 


Information med anledning av Covid-19

Nordiska museet följer myndigheternas råd och har vidtagit försiktighetsåtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi håller omtänksamt avstånd till varandra och stannar givetvis hemma vid symtom. Vi håller avstånd i restaurangen och är rädda om varandra – avboka din plats om du känner dig det minsta sjuk.

Läs Nordiska museets försiktighetsåtgärder

 


 

Var: 
Nordiska museet
När: 
onsdag 4 november 2020 - 14:0017:00