Workshop med Martin Bergström (nytt datum)

Hur kan man skapa genom återbruk? Och vilka tekniker kan användas för att manipulera tyg? Under en unik workshop får du skapa tillsammans med designern Martin Bergström.

17.00 Visning av utställningen Crystallofolia med Martin Bergström

Martin Bergström bjuder på inspiration under en visning av de skulpturala kreationerna i Crystallofolia, inspirerade av nordisk folktro och frusna ögonblick. Läs mer om utställningen här.

17.30-19.30 Workshop

Under workshopen använder du återbrukade textilier för att skapa din variant på frostblomman, som till exempel kan bli ett smycke, en brosch eller en applikation till sjalen. Martin Bergström visar också vilka tekniker du kan använda för att manipulera textilier.

När: 22 april & 3 juni (de ursprungliga datumen har ändrats: 11/3 flyttat till 22/4, 1/4 flyttat till 3/6. Samma biljett gäller).
Plats: Samling framför Gustav Vasa i Stora hallen.

Begränsat antal deltagare: 20 personer
Rekommenderad ålder: från 16 år

Obs. Biljett förköps via Ticketmaster. I din biljett ingår entré till museets alla utställningar, öppet 10.00-20.00. Klicka här för att komma till biljettköp via Ticketmaster.

Obs. biljetterna är slutsålda.

• Utställningen Crystallofolia, med kreationer av Martin Bergström. Foto: Peter Segemark/ Nordiska museet
  • I utställningen visas också fotografier av Carl Bengtsson. Foto: Carl Bengtsson
  • Designern Martin Bergström. Foto: Patrik Sehlstedt
  • Foto: Peter Segemark/ Nordiska museet

Var:
Nordiska museet
När:
Upprepas var 6 vecka 2 gånger.
onsdag 22 april 2020 - 17:0019:30
onsdag 3 juni 2020 - 17:0019:30