Håll koll på Nordiska museet!

Välkommen till Nordiska museets nyhetsbrev där vi bjuder vi på museets kunskap, digitala visningar bakom kulisserna, pysselvideos och quiz. Du blir först att veta om nya utställningar, insamlingar, biljettsläpp och evenemang på Nordiska museet, online och på våra slott och gårdar. För att anmäla dig till kommande utskick var vänlig fyll i fälten nedan.

Dina kontaktuppgifter kommer inte att delas vidare till någon part, och vi anstränger oss för att enbart skicka information vi tror är relevant för dig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy. Du kan när som helst säga upp din prenumeration. För frågor eller undringar om Nordiska museets nyhetsbrev hör av dig till webbredaktören.