Med smak av humle – insamling av öletiketter

Insamlade öletiketter.

I september 2015 öppnade Nordiska museets utställning Med smak av humle – odla och brygg.

I utställningen kan du fördjupa dina kunskaper om ölbryggning och humle eller bli inspirerad att odla och brygga själv.

Till utställningen behövs hemmabryggares etiketter.

Så, brygger du öl hemma? Gör du etiketter till dina eller någon annans ölsorter?

Visa upp öletiketterna i utställningen.

Använd formuläret nedan. Fält märkta med * måste fyllas i.

Nordiska museet värnar om din personliga integritet. Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och att behandlingen lever upp till kraven i Dataskyddsförordningen GDPR. Läs vår integritetspolicy här.

Öletikett
Välj fil och klicka/tryck därefter "Ladda upp". Filformat som accepteras: gif, jpg eller png. Maxstorlek 2 MB.
Berätta gärna hur du tänkte kring formgivning av etiketten.
Namn på den som bryggde ölet.
Namn på den som formgivit etiketten.
E-postadress till dig som laddar upp etiketten.
Licensiering

Välj den licens du vill använda för den uppladdade etiketten.

Väljer du en Creative Commons-licens kan andra använda ditt inlämnade material. Läs mer om Creative Commons: www.creativecommons.se.

Medgivande till arkivering och publicering

Läs Nordiska museets villkor för insamling

Med kanaler menas alla Nordiska museets kanaler så som webbplatser och sociala medier samt utställningar och trycksaker.