Förfrågan om besök med skolgrupp på egen hand

Förboka ert besök på egen hand via formuläret nedan. Var ute i god tid så att ni får komma när ni önskar. De som inte föranmält sina besök kan behöva vänta då företräde ges till förbokade grupper. Det är först till kvarn om flera klasser vill komma till samma utställning samma tid. Invänta sedan en bokningsbekräftelse från bokningskoordinatorn.

Det är speciella omständigheter när ni besöker oss i dessa pandemitider.  Alla besökare måste hjälpas åt så att trängsel undviks. Ta del av våra trivselregler inför ert besök.

Trivselreglerna hittar du här

OBS! Gäller er förfrågan besök Tidsvalvet klicka här 

Kontakt

08-519 545 50

Telefontider:
Måndag kl 13.00-14:30
Onsdag kl 14:30-16.00


Integritetspolicy

Nordiska museet värnar om din personliga integritet. Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och att behandlingen lever upp till kraven i Dataskyddsförordningen GDPR. Läs vår integritetspolicy här.

Bokningsförfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska uppgifter.

*Från 10 januari 2022 är framkomligheten till utställningen Sápmi begränsad på grund av ombyggnation. Meddela gärna i förväg om någon i gruppen kommer i rullstol eller med rollator. Då lotsar vi personen upp i utställningen via en väg utan trappsteg och trösklar.
Max 30 elever per grupp.
Vi rekommenderar en medföljande vuxen per 10 elever.
Om ja: ange antal och språk.
Skolans adress
Kontaktperson

* = Obligatoriska fält