Bo på Julita gård

Övernatta på ett levande storgods med tusenårig historia i hjärtat av Sörmland. Njut av park, historiska byggnader och vackra trädgårdar. Vi har 21 rum i museiparken, varav 12 rum i herrgårdsflyglarna och 9 rum i vandrarhemmet, totalt 56 bäddar. Pris från 450 kr/person.
 


Herrgårdsflyglarna

Hos oss bor du i kulturhistoriska byggnader från medeltid, 1700- , och 1800-tal och i herrgårdsflyglarna har varje rum sin egen speciella karaktär. Flyglarna ligger i herrgårdsparken invid Öljarens strand. Välj mellan dubbelrum, enkelrum eller vårt familjerum för två vuxna och två barn. Städning och lakan ingår. För att bevara rummens historiska karaktär finns dusch och toalett i korridoren för de flesta rum.

Frukost ingår ej i priset men gemensamt kök i Norra flygeln finns att tillgå för samtliga flygelrum. I köket finns kylskåp, spis och diskmaskin. Kaffe och te finns alltid att tillgå i köket. Vid vackert väder kan ni slå er ned vid våra bord vid Öljarens strand eller ute på bryggan och njuta av utsikten.

Till rummen i herrgårdsflyglarna hör förutom Södra flygeln och Norra flygeln även den vackra separata byggnaden "Åttkanten".
 

Boka rum

 


Julita vandrarhem

Här bor du i den vackra herrgårdsparken alldeles bakom Pettsongården. 

Julita vandrarhem rymmer 34 bäddar fördelade på 2- eller 4-bäddsrum med ett stort kök för självhushållning. Kaffe och te finns alltid på plats. Vandrarhemmet är handikappanpassat och här finns en stor matsal och konferensrum.

Önskas städning av rum kan detta beställas för 200 kr/rum. Bäddset finns att hyra (lakan och handduk) 100 kr. 
 

 

Info och bokning

Välkommen att boka rum i herrgårdsflyglarna och i vandrarhemmet.
 

Boka rum

Avbokningsregler

Läs om Julita gårds avbokningsregler för grupper med och utan guide, logi, konferens, fest och bröllop.

Se avbokningsregler