Gå till innehåll
Program

Stick-AW

Ett restaurangbord med vinglas och händer som stickar och syr.
Två unga kvinnor sitter vi ett restaurangbord och skrattar, de har stickningar och garn framför sig och i bakgrunden sitter andra personer som också stickar.

Stick-AW på Nordiska museet

Visa alla tider

Stora hallen

Sticka, virka eller bara fika. Välkommen till en kreativ after work på Nordiska museet.

Kom med en kompis eller som du är, våra stickträffar är en plats där du enkelt skapar nya stick-kontakter. I restaurangen finns fika, matiga tilltugg och dryck.

På de flesta Stick-AW ordnar vi också en inspirationsföreläsning eller ett samtal för dig som gillar hantverk och textilt (precis som i vårt tidigare stickcafé). Håll utkik bland våra evenemang!

Ovan men sugen på att börja sticka? Eller kommer du med ett barn i sällskap? Kul! Kom till vår nybörjarhörna för alla åldrar så får du en hjälpande hand. Garn och stickor finns att låna.

Varmt välkommen, och glöm inte stickningen!

Stick-AW: 10 april

Stick-AW: 15 maj

Kommande tillfällen

  • onsdag 15 maj 2024, 16:00-20:00

Vad är Stick-AW på Nordiska museet?

After work och inspirationsföreläsningar

I vår Samlingssal har vi regelbundet presentationer och samtal med innehåll som kopplar till våra samlingar, till nordiskt hantverk och traditioner. I stora hallen ses vi och handarbetar, med eller utan sällskap, som nybörjare eller på en mer avancerad nivå. Vi har samarbetat med Gemla Vinbar, Rosforth & Rosforth, Stockholms bränneri och Blåfors Garn fanzine. Vill du samarbeta med oss? Hör av dig!

Exempel på tidigare programkvällar