Lovprogram

Påsklov på Nordiska museet 2–11 april

Utforska livet i Arktis, lös kluriga uppdrag och gör dig redo för en resa i tiden! I Tidsvalvet kliver du rakt in i barnens historia och i museets familjespår går du på ledtrådsjakt i utställningar och vrår. Välkommen till Nordiska museet på påsklovet! 

 

Tidsvalvet

Alla dagar 10.00–17.00. Gör dig redo för en resa i tiden! Längst ner bland museets källarvalv finns en magisk plats – Tidsvalvet. Genom en magisk portal kliver du rakt in i barnens historia.

Kräver förköpt biljett. Inför ditt besök förköper du biljett till ett tidspass med en specifik starttid. Varje pass är 90 minuter långt och har ett begränsat antal platser. 

För dig från 8 år. 

Pris: 60 kr/barn, vuxen 140 kr (inkl. entré till museet).

Läs mer

Köp biljett

 


 

Familjespår – lös uppdrag och mysterier

Alla dagar kl. 10.00–17.00.  Lös uppdrag tillsammans i utställningar och vrår i Nordiska museets spännande och gåtfulla byggnad.

Passar från 5 år i vuxens sällskap. Ingår i entrén.

 

Barnens audioguide

Alla dagar kl. 10.00–17.00. Upptäck spännande föremål och historia! En mallig Gustav Vasa reser sig från sin tron i Stora hallen och följer med dig på en rundvandring i museets utställningar.

Lyssna på ett smakprov

Passar från 5 år. Ingår i entrén.

Påskpyssla med museet hemifrån

Vår ateljé håller tillfälligt stängt men vi skapar och pysslar i vår Youtubekanal. I den här videon färgar vi ägg och viker fjädrar till påskriset av material som finns hemma.

Se vår påskpysselvideo

En upplevelse under trygga former

Nordiska museet har förberett för en museiupplevelse under trygga former och följer rådande rekommendationer och riktlinjer.

Läs våra Försiktighetsåtgärder